Algemene Voorwaarden

Welkom bij Apphulp NL (“wij”, “ons”, “onze” of “Apphulp NL”). Door toegang te krijgen tot en gebruik te maken van onze website en diensten, stemt u ermee in zich te houden aan en gebonden te zijn aan de volgende voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dient u onze website en diensten niet te gebruiken.

Gebruik van onze diensten
U mag onze website en diensten alleen voor wettige doeleinden gebruiken. U gaat ermee akkoord geen activiteiten uit te voeren die de functionaliteit of beveiliging van onze website of services kunnen beschadigen, uitschakelen of aantasten.

Intellectueel eigendom
Alle inhoud, handelsmerken, logo’s en intellectueel eigendom die op onze website worden weergegeven, zijn eigendom van Apphulp NL of onze licentiegevers. U krijgt geen rechten of licenties om ons intellectuele eigendom te gebruiken zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

Beperking van aansprakelijkheid
Apphulp NL en haar vertegenwoordigers zijn niet aansprakelijk voor enige indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade die voortvloeit uit uw gebruik van onze website of diensten.

Privacy
Door onze website en diensten te gebruiken, gaat u akkoord met de voorwaarden die worden uiteengezet in ons privacybeleid, dat te vinden is op onze website.

Koppelingen van derden
Onze website kan links bevatten naar websites van derden die geen eigendom zijn van of beheerd worden door Apphulp NL. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of praktijken van deze websites en raden u aan hun voorwaarden en privacybeleid te lezen voordat u ze gebruikt.

Vrijwaring
U stemt ermee in om Apphulp NL en haar vertegenwoordigers schadeloos te stellen en te vrijwaren van en tegen alle claims, schade, aansprakelijkheden en uitgaven die voortvloeien uit uw gebruik van onze website en diensten.

Contactgegevens
Als u vragen of opmerkingen heeft over deze algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op via de volgende gegevens:

Apphulp NL
Telefoon
: (+31) 306994402
E-mail: [email protected]
Adres: Dijnselburgerlaan 12, 3705 LP Zeist, Nederland

Wijzigingen in deze Algemene Voorwaarden
We kunnen deze algemene voorwaarden periodiek bijwerken om wijzigingen in onze werkwijzen en diensten weer te geven. De bijgewerkte voorwaarden worden op onze website geplaatst met de ingangsdatum.

Door onze website en diensten te gebruiken, stemt u ermee in zich te houden aan en gebonden te zijn aan deze algemene voorwaarden.

Scroll to Top